Vi leverer din ordre så hurtigt som muligt. Når du har gennemført din transaktion, modtager du din ordre med det samme. Det er muligt, at dette kan tage længere tid. Kontroller først din ordrehistorik på din konto for at se status for din ordre. Tjek din uønsket / spam-indbakke for at se, om e-mailen blev sendt der. Gennemførte du transaktionen (er pengene taget fra din konto?) Hvis du efter kontrol af alle disse trin og efter 1 time stadig ikke har modtaget noget, bedes du kontakte os.