Instruktioner för PlayStation-inlösen

Ändrad den Wed, 17 Feb 2021 vid 05:53 PM

HUR DU LÖSAR IN:

1. Logga in på PlayStation ™ Network eller skapa ett konto på playstation.com.

2. Gå till 'Lös in koder' i PlayStation ™ Store och ange den 12-siffriga kupongkoden. NOTERA: Kupongkodutgivare: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (företagsnummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, Storbritannien. Fullständiga villkor gäller på www.playstation.com/legal/PSNTerms.