Microsoft Innløsningsinstruksjoner

Endret Mon, 15 Feb 2021 ved 07:37 AM

Du finner Microsoft-innløsningsinstruksjonene nedenfor:

Innløsningsinstruksjoner for Xbox-valuta, Game Pass, Xbox Live:

1. Gå til microsoft.com/redeem

2. Skriv inn koden din

3. Begynn å handle For å opprette en ny Microsoft-konto eller lese fullstendige betingelser (som kan endres uten forvarsel), gå til microsoft.com/cardterms. (Koden kan ikke erstattes - vær så snill å oppbevare det på et trygt sted)

Innløsningsinstruksjoner for Minecraft Coins:

1. Gå til minecraft.net/redeem

2. Angi koden din For å opprette en ny Microsoft-konto eller lese fullstendige betingelser (som kan endres uten forvarsel) Gå til microsoft.com/cardterms. (Koden kan ikke erstattes - oppbevares på et trygt sted)