Vennligst finn innløsningsinstruksjonene for Bigpoint nedenfor:

Hvordan fungerer Gamecard? Bigpoint Gamecard kan raskt og enkelt innløses for ethvert Bigpoint-spill i butikken. Du kan bruke Gamecard i tre enkle trinn:

1. Start et av Bigpoint-spillene dine, eller velg bare et av spillene på www.bigpoint.net/games/

2. Velg spillartikler og valutaen du vil kjøpe i spillet, og klikk på Betal

3. Velg Bigpoint Gamecard som betalingsmåte og skriv inn PIN-koden for å betale for valutaen eller varene dine.