Se indløsningsinstruktionerne for Bigpoint nedenfor: Hvordan fungerer Gamecard?

Bigpoint Gamecard kan hurtigt og nemt indløses til ethvert Bigpoint-spil i butikken. Du kan bruge Gamecard i tre nemme trin:

1. Start et af dine Bigpoint-spil, eller vælg bare et af spillene på www.bigpoint.net/games/

2. Vælg spilartikler og den valuta, du vil købe i spillet, og klik på Betal

3. Vælg Bigpoint Gamecard som betalingsmetode, og indtast PIN-koden for at betale for din valuta eller dine varer.