Se inlösningsanvisningarna för Bigpoint nedan: Hur fungerar Gamecard?

Bigpoint Gamecard kan snabbt och enkelt lösas in för alla Bigpoint-spel i butiken. Du kan använda Gamecard i tre enkla steg:

1. Starta ett av dina Bigpoint-spel, eller välj bara ett av spelen på www.bigpoint.net/games/

2. Välj spelartiklar och valutan du vill köpa i spelet och klicka på Betala

3. Välj Bigpoint Gamecard som betalningsmetod och ange PIN-koden för att betala för din valuta eller artiklar.