Hieronder vindt u de inwisselinstructies voor Bigpoint:

Hoe werkt de gamecard? De Bigpoint Gamecard kan snel en gemakkelijk worden ingewisseld voor elk Bigpoint-spel in de winkel. U kunt de Gamecard in drie eenvoudige stappen gebruiken:

1. Start een van je Bigpoint-spellen, of selecteer gewoon een van de spellen op www.bigpoint.net/games/

2. Selecteer game-items en de valuta die je in de game wilt kopen en klik op Betalen

3. Kies de Bigpoint Gamecard als betaalmethode en voer de pincode in om je valuta of items te betalen.