Löydät Bigpointin lunastusohjeet alla: Kuinka Gamecard toimii?

Bigpoint Gamecard voidaan lunastaa nopeasti ja helposti mihin tahansa Bigpoint-peliin kaupassa. Voit käyttää Gamecardia kolmessa helpossa vaiheessa:

1. Aloita yksi Bigpoint-peleistäsi tai valitse vain yksi peleistä osoitteessa www.bigpoint.net/games/

2. Valitse pelin kohteet ja valuutta, jonka haluat ostaa pelistä, ja napsauta Maksa

3. Valitse maksutavaksi Bigpoint Gamecard ja syötä PIN-koodi valuuttasi tai kohteesi maksamiseksi.